17 t/m 23 november 2017

van 10.00 - 18.00 uur

De Brabanthallen

's-Hertogenbosch

Tickets

Wat kost een kaartje voor Margriet Winter Fair?
Bestel een Voorverkoopticket, dit is een ‘regulier ticket’ voor Margriet Winter Fair met € 4,- korting t.o.v. de kassaprijs van € 19,95,-. Deze ticketsoort is online, via de telefoon en in de winkels van Primera te boeken tot 16 november 2017.

Overzicht soorten tickets Margriet Winter Fair 2017:

• Regulier ticket voorverkoop (tot 16 november 2017): € 15,95
• Kind (4 t/m 12 jaar): € 8,95 (zondag gratis)
• Regulier ticket aan de deur: € 19,95
• Ticket met koffie & gebak: € 19,95
• 2 tickets met 10x Margriet: € 39,95
• Vip-arrangement: € 49,95
• Per boeking betaal je servicekosten: Servicekosten per boeking e-ticket € 2,90, Servicekosten via eenmalige machtiging/ telefonische bestelling € 3,60

Hoe kan ik kaarten bestellen?
Vanaf medio september zijn de kaarten op de volgende manieren te koop:
Je kunt kaarten bestellen op Margrietwinterfair.nl, via Eventim, 0900-13 53, € 0,45 p.m., dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur, of in de winkels van Primera.
Servicekosten per boeking voor een e-ticket bedragen € 2,90. Servicekosten via een eenmalige machtiging of telefonische bestelling bedragen € 3,60.
Het is ook mogelijk om gedurende Margriet Winter Fair kaarten aan de kassa te kopen. Kijk voor het bezoek wel even op www.margrietwinterfair.nl of de dag van jouw voorkeur niet is uitverkocht.
Kaarten in de voorverkoop zijn te koop tot 16 november 2017.

Wanneer krijg ik de tickets thuisgestuurd?
Binnen twee weken nadat het geld is overgemaakt, krijg je de kaarten thuis gestuurd. Heb je echter een kaartje via internet gekocht, dan ontvang je per mail een e-ticket. Print dit ticket uit en vergeet dit niet mee te nemen! Let op: bestel je meerdere kaartjes via internet, dan ontvang je ook meerdere e-tickets. Vergeet niet deze allemaal uit te printen. Elk kaartje heeft een eigen unieke barcode.

Kan ik het ticket omboeken?
Als je onverhoopt toch niet naar Margriet Winter Fair kunt komen op de dag waarvoor je kaartje is bestemd, kun je het via Eventim (0900-13 53, € 0,45 p.m.) omboeken. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per bestelling. Als je de kaarten omboekt via Eventim, krijg je nieuwe e-ticket(s) toegestuurd. Wil je je kaartje aan de deur omboeken? Dat kan alleen als de dag die op je ticket staat nog niet voorbij is. Ook hiervoor bedragen de kosten € 4,-.

Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?
Nee, dat kan helaas niet. Je moet de geprinte tickets laten scannen aan de deur. Zonder tickets kun je niet naar binnen. Wellicht kun je de tickets bij familie, vrienden of op het werk uitprinten. Je kunt ook bij Margriet Winter Fair kaarten aan de kassa kopen. Kijk dan van tevoren wel even op www.margrietwinterfair.nl of de dag van je voorkeur niet is uitverkocht.

Welk nummer kan ik bellen als ik mijn tickets nog niet heb ontvangen of een andere vraag heb over mijn bestelling?
Als je de tickets nog niet hebt ontvangen of een andere vraag hebt over je bestelling, kun je van 10.00 tot 22.00 uur bellen naar Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 p.m.).

Welke voorwaarden zitten er aan ‘2 tickets met 10x de Margriet’?
Het abonnement geldt voor minimaal de opgegeven periode en loopt automatisch af. De eerste Margriet ontvang je na ca. vier weken thuis. Op dit abonnement zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Sanoma Media Netherlands B.V. van toepassing. Zie voor alle voorwaarden www.klantenservice.sanoma.nl, kopje ‘Service & Contact’.