17 t/m 23 november 2017

van 10.00 - 18.00 uur

De Brabanthallen

's-Hertogenbosch

Vervoer

Adres
Het adres van Brabanthallen is Diezekade 2, 5222AK ‘s-Hertogenbosch. Dit is ook het adres dat je kunt invoeren in het navigatiesysteem.

Met de auto
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Met de trein
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station. Vanaf het station rijden vanaf 9.00 uur de hele dag gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station.

Met de bus
Per provincie zijn er diverse busbedrijven die dagtochten naar Margriet Winter Fair organiseren. Bij deze bedrijven kun je informatie over opstapplaatsen en tarieven opvragen en een busreis reserveren. Genoemde busbedrijven zijn zelfstandige ondernemingen en niet verbonden aan ons evenement. Margriet Winter Fair is niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dagtochten. Als je met de bus reist, stap je voor de ingang van de Brabanthallen uit.