Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen

De feestdagen beginnen dit jaar in ‘s-Hertogenbosch

Na vele succesvolle edities van Margriet Winter Fair in Jaarbeurs Utrecht kiest organisator Sanoma voor een nieuwe locatie: Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Het evenement vindt plaats van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november en trekt jaarlijks 70.000 bezoekers uit het hele land. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement wordt georganiseerd in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en het belooft wederom een sfeervol spektakel boordevol inspiratie voor de decembermaand te worden.

Mede dankzij de vele succesvolle edities in Jaarbeurs Utrecht is Margriet Winter Fair uitgegroeid tot het grootste winterfeest van Nederland. “Al jarenlang is het evenement van mediamerk Margriet dé start van de feestelijke decembermaand voor vele vrouwen in Nederland. We zijn er bijzonder trots op dat we dit grote evenement naar Noord-Brabant kunnen brengen”, aldus Louise van Nispen, Domain Director bij Sanoma.

Nieuwe locatie biedt grenzeloze creatieve mogelijkheden

Van Nispen licht de keuze verder toe: “Na de verbouwing van de Brabanthallen -die medio september 2017 gereed is- ontstaat er een centraal gelegen ontmoetingsplein van ruim 7.000m2. De indrukwekkende entree, het grotere vloeroppervlak en de mogelijkheden van de verschillende ruimten bieden ons grenzeloze creatieve mogelijkheden om voor de bezoekers en exposanten van Margriet Winter Fair een nog mooier evenement neer te zetten”.

Robert van Overdijk, vestigingsmanager Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch: “Bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn we continu bezig met innovatie en vernieuwing om onze klanten en gasten de optimale faciliteiten aan te kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat de grote uitbreiding, waarbij er een nieuwe flexibele ruimte met veel daglicht ontstaat, hieraan bijdraagt. We zijn dan ook ontzettend blij dat wij direct na de realisatie hiervan zo’n groots publieksevenement mogen ontvangen.”

Gastvrij onthaal in ‘s-Hertogenbosch

De bekende Brabantse gastvrijheid sluit naadloos aan bij de vertrouwde sfeer van Margriet Winter Fair. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en exposanten van het evenement.

Margriet Winter Fair

Margriet organiseert dit jaar voor de 17e keer het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november kunnen de bezoekers van Margriet Winter Fair weer rekenen op een gezellige dag uit. Het belooft meer dan ooit een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Ook zijn er 50 verrassende muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten en drinken in een betoverende feestdagenomgeving. Je kunt deelnemen aan 1 van de 15.000 workshops en volop shoppen bij ruim 350 stands.