Vier het winterfeest met ons mee

Margriet Winter Fair is elk jaar weer een groot feest, en dit jaar wordt het helemaal speciaal. Want vanaf nu is ‘s-Hertogenbosch de thuishaven van het winterfeest. De historische binnenstad met zijn prachtige kerken, leuke winkeltjes en gezellige horecagelegenheden past perfect bij de sfeer van ons evenement. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en het belooft wederom een sfeervol spektakel te worden boordevol inspiratie voor de decembermaand.

Meer vierkante meters, betere doorstroming
De verhuizing is goed nieuws voor onze bezoekers en zeker ook voor u als exposant. In Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch kunt u van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november nóg beter uw merk, product of dienst onder de aandacht van ruim 70.000 bezoekers brengen. Medio september is de nieuwbouw van de locatie gereed. Daardoor ontstaat een grootse hoofdentree met centraal ontmoetingsplein van ruim 7.000 m2. Van hieruit is direct een goede spreiding van bezoekers in de hallen mogelijk. Inclusief de hallen beschikken we over een oppervlakte van 44.000 m2; door deze grotere oppervlakte kunnen we een aantal nieuwe effectieve standformaten toevoegen. Mede dankzij de praktische hallenconfiguratie in Brabanthallen zijn we in staat alle bezoekers gelijkmatig over het hele evenement te verspreiden en sturen we de bezoekers langs alle stands via een duidelijke route.

Gastvrij onthaal voor exposanten en bezoekers
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is zeer goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid voor bezoekers en exposanten (gratis). De centrale ligging van ‘s-Hertogenbosch maakt het voor alle vrouwen in Nederland en Vlaanderen makkelijk om naar het event te komen. Bovendien sluit de beroemde Brabantse gezelligheid en gastvrijheid naadloos aan bij Margriet Winter Fair.

Profiteer van vroegboekkorting
Indien u voor donderdag 15 juni 2017 besluit om het winterfeest met ons mee te vieren, profiteert u van een speciale vroegboekkorting; u krijgt de servicepakket-kosten t.w.v. € 199 cadeau.