Maak 3x kans op een fotoboek van Fotofabriek

 
*Helaas, deze winactie is verlopen!

Dit kan je winnen:

Maak kans op het populairste fotoalbum uit het assortiment van Fotofabriek. We verloten namelijk drie fotoboeken Hardcover A4 met 24 pagina’s t.w.v. €22,99.

Bij Fotofabriek maak je diverse fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, agenda’s, kaarten en veel meer. Met de gratis online- en offline software maak je gemakkelijk een prachtig fotoboek van je vakantie of een afdruk op hout van een leuk uitje zoals Margriet Winter Fair.

Het drukken, binden en verpakken gebeurd allemaal onder één dak, net als de klantenservice en IT. Dit houdt de lijnen lekker kort. Fotofabriek streeft er naar meer te leveren dan de klant verwacht. Hierbij staat kwaliteit, fantastische service en snelle productietijd centraal. Ze zijn er dan ook best een beetje trots op dat Fotofabriek diverse prijzen heeft gewonnen, o.a. bij AVRO TROS Radar. https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken of https://www.facebook.com/fotofabriek/

Hoe doe je mee:

Wil jij kans maken op één van de drie fotoalbums? Like ons op Facebook, deel het bericht met je vrienden en laat een reactie achter waarom jij het fotoboek zou willen winnen. Wie weet ben jij dan straks één van de winnaars van de mooie fotoalbums.
*De actie is geldig van 12 oktober t/m 18 oktober 2017

*Heb je gewonnen? Dan zal je per mail bericht krijgen en het fotoalbum zal vanuit Fotofabriek naar je opgestuurd worden.

Meld je hier aan op Facebook