Maak kans op een armband van het Italiaanse sieradenmerk Amen

Dit kan je winnen:

Maak kans op een van de twee mooie armbanden van Amen t.w.v. € 49 per stuk. De armband is gemaakt van sterling zilver en het hartje is ingelegd met zirkonia’s.

Amen

Het Italiaanse sieradenmerk Amen laat zowel haar sieraden als de boodschap erachter voor zich spreken. Geloof en liefde met een fashionable twist. Een streling voor het oog! Ontstaan uit een hersenspinsel van een jonge Italiaanse zakenman in 2012 en met geloof als rode draad, ontwierp Giovanni Licastro zijn sieradencollectie met uiterste precisie en vakmanschap. De sieraden bevatten betekenisvolle opschriften en afbeeldingen gebaseerd op geloof, liefde, symboliek en spiritualiteit.De schitterende sieraden zijn in zilver, goud of rosé beschikbaar en perfect te combineren met andere fijne sieraden. Te koop bij o.a. https://www.conceptstorejust-g.com

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op een mooie zilveren armband van Amen? Plaats dan een leuke foto van jou op Margriet Winter Fair onder dit bericht en wie weet ben jij straks de gelukkige winnares van deze prachtige armband!

*De winactie is geldig van 24 november tot en met 26 november.
* De gewonnen armband wordt door Triangle PR naar je toegestuurd.

Bekijk hier het bericht op Facebook