Nog meer nieuwe workshops

Doe mee met een van die geweldige gratis workshops, laat je inspireren en ontdek dat je creatiever bent dan je dacht. Wil je als eerste weten wanneer er weer nieuwe workshops bekend zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Unieke kerstbal
Je kerstboom een extra persoonlijk tintje geven? Tijdens de workshop van Prenzo decoreer je je eigen kerstballen. Je voorziet ze daarna van een kaartje met een mooie spreuk. Het ideale cadeau voor jezelf of een dierbare. Lukt het niet om een plekje te bemachtigen bij de workshop? Je kunt de producten uit de workshop ook los kopen. Dan kun je er thuis mee aan de slag.
http://prenzo.com/

Therapie met de inzet van hulphonden
Zelf ervaren wat een Therapie-hulphond voor je kan betekenen? Tijdens Margriet Winter Fair kun je een workshop volgen van Hulphond Nederland, waarbij je zelf ziet en ervaart hoe het werken met een Therapie-hulphond van invloed kan zijn op het vertrouwen in jezelf en je omgeving. Wist je dat deze honden tot wel zeventig vaardigheden hebben om de zelfstandigheid van mensen te vergroten en zo hun deelname aan de samenleving te bevorderen? Deze bijzondere workshop wordt verzorgd door een therapeut van Hulphond Nederland en enkele hulphonden. Elk jaar helpen zij met het therapieprogramma van Hulphond Nederland honderden jongeren met gedrags- en ontwikkelingsproblemen, maar ook mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag bieden zij de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting leert honden tot wel zeventig vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen om zo de zelfstandigheid van deze mensen te vergroten en deelname aan de samenleving te bevorderen.
https://hulphond.nl/

De kracht van magnesium
Magnesium is zó goed voor je, maar we weten er eigenlijk heel weinig over. Wist je bijvoorbeeld dat magnesium zorgt voor ontspanning? En dat je het kunt inzetten tegen onder meer spierklachten, stijve spieren, vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn? Je leert tijdens deze interessante presentatie alles over de indrukwekkende kracht van magnesium.
http://www.permsal.nl/

Een geweldige look in slechts 7 minuten
Ronald Maasakkers, top-visagist van SLA Paris, legt uit hoe je jezelf in slechts 7 minuten een professionele look kunt geven, iedere dag weer! Speciaal voor Margriet Winter Fair doet Ronald al zijn geheimen uit de doeken. Ontdek samen met Ronald welke look bij jou past en krijg de tips & tricks om een goede basis neer te zetten die de rest van je look draagt. Na deze workshop kun jij dit zelf in de praktijk brengen en ben je voortaan binnen 7 minuten ready-to-go.
http://www.sla-paris.nl/

CBD-créme maken
CBD-olie is hartstikke populair, omdat het zo’n effectieve pijnstiller is. Daarbij is het niet verslavend en komt het van de 100 procent natuurlijke hennepplant. En het leukste van alles: je kunt het op Margriet Winter Fair zelf maken! Tijdens deze workshop maak je CBD-crème, dat een heilzame werking heeft op allerlei verschillende klachten. Onderwijl krijg je veel extra informatie, zodat je het optimale uit je CBD-crème kunt halen.

Menu make-over
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen (kerst)menu. Je leert dat je met relatief simpele aanpassingen je gerechten een stukje gezonder kunt maken. Je krijgt direct uitvoerbare tips & tricks om je huidige menu een ‘boost’ geven. Hierbij word je begeleid door een gewichtsconsulent. Ben je tijdens de fair niet in de gelegenheid om de workshop te volgen? Geen nood. De workshop wordt ook aangeboden door BGN-gewichtsconsulenten in je eigen regio. Inmiddels zijn er landelijk zo’n 2000 BGN-gewichtsconsulenten actief.
https://gewichtsconsulenten.nl/

Bekijk hier het complete workshop overzicht