Vervoer

Adres

Het adres van Brabanthallen is Diezekade 2, 5222AK ‘s-Hertogenbosch. Dit is ook het adres dat je kunt invoeren in het navigatiesysteem.

Met de auto

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. Bezoekers van Margriet Winter Fair volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen.

Parkeren
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Bestel alvast een parkeerkaart voor € 8. Parkeerkaart op locatie € 10. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand.

Zondag bezoekers opgelet!
Rijkswaterstaat gaat de route A59 Komend vanaf Utrecht richting Waalwijk afsluiten in de periode van zaterdag 18 november 21.00 uur t/m maandagochtend 20 november 06.00 uur.
Dit betekent dat ook de aanvliegroute naar de Brabanthallen via de afslag Engelen/Rietvelden weg dicht is. Bezoekers die op zondag naar Margriet Winter Fair komen hebben hier dus mee van doen.

Omleiding
Op de omleidingsroutes vanaf de A2 Noord en Zuid is de Brabanthallen expliciet benoemd en aangegeven op de omleidingsborden. Dit betekent een omleiding voor het verkeer via de Bruisten Singel, Zandzuigerstraat en Diezekade naar de Brabanthallen. Zie de paarse lijn in het plaatje hieronder.

Met de trein

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station. Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station. Om de 5 minuten zal er een nieuwe pendelbus klaarstaan om je naar de Fair te brengen.

Spoordeelwinkel
Er is dit jaar natuurlijk ook weer een treinactie van de NS. Zo is het mogelijk om een toegangsbewijs en een dagretour naar Den Bosch te kopen. De combi-deal is verkrijgbaar vanaf € 28,-. Houd er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze actie en hij alleen geldig is in de periode van 17 t/m 23 november 2017. Klik hier voor meer informatie over een toegangsbewijs Margriet Winter Fair in combinatie met een dagretour naar Den Bosch.

Met de bus

Per provincie zijn er diverse busbedrijven die dagtochten naar Margriet Winter Fair organiseren. Bij deze bedrijven kun je informatie over opstapplaatsen en tarieven opvragen en een busreis reserveren. Genoemde busbedrijven zijn zelfstandige ondernemingen en niet verbonden aan ons evenement. Margriet Winter Fair is niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dagtochten. Als je met de bus reist, stap je voor de ingang van de Brabanthallen uit. Oad heeft voor alle bezoekers uit Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland een speciale reisaanbieding. Meer informatie vind je op oad.nl/dagjeuit.

Bekijk hier welke busbedrijven dagtochten naar Margriet Winter Fair organiseren.