Superdeal met kledingmerk Norah!

Superdeal voor de snelle besteller!
Norah zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn op Margriet Winter Fair. Dit vieren wij samen met een superdeal voor de snelle bestellers. Elke 20e besteller die tussen 19 oktober en 2 november tickets bestelt, ontvangt een tegoedbon van €20 én een goodiebag van (online) kledingwinkel Norah. Deze zijn af te halen in de Norah Shop op Margriet Winter Fair.

Over Norah
De collectie van Norah bestaat uit mooie dameskleding in de maten 36-48, gebaseerd op de laatste trends. Iedere week verschijnen er nieuwe items in de collectie. Items waarmee je jouw eigen stijl creëert voor elke gelegenheid. En dat allemaal voor aantrekkelijke prijzen.

Collectie
De collecties van Norah kenmerken zich door de verscheidenheid aan prints, materialen en kleuren passend binnen het modebeeld van het seizoen. Norah biedt je een collectie met trendy jurken, hippe tunieken en draagbare shirts & tops. Uiteraard kun je ook bij Norah terecht voor basis vesten, tunieken en shirts verkrijgbaar in basis- en seizoenskleuren. Norah items kun je eindeloos combineren!

Online of offline shoppen bij Norah
Shop eenvoudig online of vind jouw kleding in een van de Norah winkels. Shop je online jouw favoriete items, dan kun je jouw bestelling thuis laten bezorgen of in één van de winkels. Meer weten over Norah? Klik dan hier

Bestel hier je kaarten