Superdeal! Ticketactie met s.Oliver


s.Oliver zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn op Margriet Winter Fair en dat vieren wij met een superdeal voor de snelle bestellers. Elke 20e besteller die tussen 5 oktober en 19 oktober tickets bestelt, krijgt een luxe s.Oliver goodiebag (met o.a. een horloge, paraplu, mini douchegel en sokken) of een s.Oliver Showergel (150ml).
https://www.soliver.nl/

Over s.Oliver
In 1969 is de bedrijvengroep s.Oliver als een van de grootste en bekendste modeketens in Europa opgericht. Al snel vestigde de onderneming zich op de markt als aanbieder van fashion- en lifestyleartikelen voor elke leeftijd en elk niveau. Sinds 2002 bepaalt s.Oliver ook de beauty-branche met parfums en lichaamsverzorging voor dames en heren. Hiertoe behoren inmiddels Eau de Parfum, Eau de Toilette, douchegel, bodylotion, aftershave en deodorant.

Deze geur staat voor liefde voor alles wat puur, oprecht en werkelijk echt is in deze wereld. s.Oliver combineert pittige citrusnoten met nuances van groene klimop en fruitig frisse appels. Daarbij komen bloemenaccenten, ingebed in zacht kasjmierhout. Kom een kijkje nemen bij onze stand en probeer onze geur eens uit!

Bestel hier je kaarten!