Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de openingstijden?
Margriet Winter Fair 2017 vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De reguliere openingstijden van de Fair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Voordat je een bezoek aan de Fair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vandaar dat we nu al vanaf 09.30 uur geopend zijn. Ook ‘s middags hebben we gezorgd voor een half uurtje extra uitloop en zijn we tot 18.30 uur geopend.

Waar is Margriet Winter Fair?
Margriet Winter Fair vindt dit jaar voor het eerst plaats in de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wat kost een kaartje voor Margriet Winter Fair?
Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 15,95* (inclusief € 4,- korting). De voorverkoop is t/m 16 november. Vanaf donderdag 17 november kost een toegangskaart € 19,95*.
*Exclusief transactiekosten € 2,90 (online) of € 3,60 (telefonisch) per order.

Vip-arrangement
Het speciale vip-arrangement houdt in: snelle toegang via de vip-ingang, gratis parkeren voor de deur, speciale vipruimte om in te relaxen met eigen sanitair, koffiemomentje met gebak, twee workshops, exclusieve lunch, borrelmoment met een hapje en een drankje, gratis garderobe en tassenstalling én een extra gevulde vip-goodiebag.
Glutenvrije producten:
Op Margriet Winter Fair zijn diverse glutenvrije producten aanwezig. U kunt bij elk cateringpunt informatie opvragen over de producten indien u vragen hebt. Dit geldt ook voor het VIP-arrangement. Graag wel op voorhand doorgeven waar en wanneer je gebruik van wil maken. Dit mag per mail naar: info@margrietwinterfair.nl. Mocht je dit vergeten zijn dan kan het ook nog terplekke met de kok opgenomen worden.

*Per order ontvang je één gratis parkeerkaart. Iedereen die met de auto komt krijgt op vertoon van het vip ticket toegang tot de vip parking. Voor het uitrijden heb je een parkeerkaart nodig welke je ontvangt van onze gastvrouw op locatie.

Ticket met uitgebreide lunch
Een exclusieve fresh markt buffet waarbij je je eigen lunch kan samenstellen. Je kunt van 11.30 tot 14.00 de heerlijkste gerechten eten tijdens deze lunch. Het buffet bestaat uit onder andere:
• diverse belegde broodjes
• salades
• soep
• warme gerechten
• diverse drankjes

In geval van coeliakie, intolerantie voor gluten of anderzijds voedselallergieën dan kunt u dit te allen tijde aangeven bij de kok. Onze koks zullen dan voor een passend en smakelijk alternatief zorgen.

Parkeren
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan. We vragen je begrip hiervoor.
Vergeet niet alvast je parkeerkaart vooraf te bestellen voor € 8. Parkeerkaart op locatie € 10. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief van €8 gehanteerd.

Kan ik kaarten omboeken naar een andere datum?
Wie onverhoopt toch niet naar Margriet Winter Fair kan komen op de dag waarvoor het kaartje is gekocht, kan het kaartje aan de kassa omboeken of telefonisch via Eventim (0900-1353). De kosten hiervoor bedragen € 4,- per bestelling. Ook kaarten van het VIP-arrangement kunnen omgeboekt worden mits er op de andere dag nog plek is.

Kan ik mijn tassen stallen?
Heb je zware tassen of wil je niet de hele dag met je tassen rondlopen? De medewerk(st)er van de Tassenstalling neemt de tas(sen) graag in bewaring. Kosten: € 1,- per tas. Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.

Is er een pinautomaat aanwezig?
Brabanthallen mag vanuit verzekering niet meer als pinautomaat fungeren. Bij een aantal standhouders is het mogelijk te pinnen, maar het is verstandig om vooraf voldoende contant geld bij je te hebben. Kom je met de pendelbus? Dan zijn er 3 pinmogelijkheden op het station.

Hoe ontvang ik de Margriet Winter Fair tas?
Iedereen krijgt bij binnenkomst een Margriet Winter Fair tas.

Waar kan ik iets eten en drinken?
Verspreid over de hele Fair zijn diverse cateringpunten aanwezig.

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Margriet Winter Fair?
Bij de Informatiebalie staan medewerkers van het Margriet Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier tevens terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De Informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.

Is Margriet Winter Fair toegankelijk voor mindervaliden?
Margriet Winter Fair in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Er zijn een beperkt aantal invalidenplaatsen aanwezig.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Je moet zelf wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan uitsluitend telefonisch via Eventim (tel. 0900-1353, € 0,45 p.m.) of bij de kassa. Koop je een vip-kaart? Dan moet je voor de begeleider een kaart voor € 35,- kopen. Op Margriet Winter Fair zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Ik ben invalide, waar kan ik parkeren?
Indien je in het bezit bent van een landelijke invalidenparkeerkaart kun je terecht op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Hier zijn plaatsen gereserveerd voor invaliden. Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom, maar er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je € 8,95. Zondag 19 november is de toegang voor alle kinderen t/m 11 jaar gratis. Voor kinderen die zondag komen, moet wel een gratis kaart worden aangevraagd. Dit kan telefonisch via Eventim of aan de kassa.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?
Huisdieren (m.u.v. blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.

Kan ik me ergens opfrissen?
Er zijn meerdere toiletgelegenheden.

Mag ik roken?
Roken in de Brabanthallen is niet toegestaan.

Hoe weet ik of en wanneer mijn favoriete artiest optreedt?
Het programma staat op onze website onder het kopje ‘Programma’. De optredens zijn overigens altijd onder voorbehoud. Ook is het volledige programma te vinden in de uitklapper, deze zit bij Margriet 47 die op 9 november verschijnt.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via Margrietwinterfair.nl kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouder met wie de koop is gesloten.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
Tijdens Margriet Winter Fair kun je terecht bij de Informatiebalie. Na Margriet Winter Fair proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens Margriet Winter Fair je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de Tassenstalling. Margriet is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. Na de Fair kan je contact opnemen met Margriet Informatiecentrum, via tel. 088-550 02 22 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?
Ook dit jaar zijn er weer veel workshops tijdens Margriet Winter Fair. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je je op de dag zelf kunt inschrijven bij de inschrijfbalie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven. Vol is vol! Helaas is het onmogelijk om iedereen een plaatsje te garanderen, maar er zijn ook workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.

Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post bij de hoofdingang van de Brabanthallen.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar Margriet Winter Fair?
Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolleys zo veel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op Margriet Winter Fair is een tassenstalling waar je voor een gering bedrag (zware) tassen in bewaring kunt geven.

Staat je vraag er niet tussen?
Mail naar redactie@margriet.nl.