Voorproefje: een kerstbal met spreuk, voor een ander of jezelf

Marisse (van Stadsblogger.nl) ging samen met haar moeder een dagje naar Alkmaar. Daar hebben de twee bij Liduin Schouten van Prenzo de super leuke workshop kerstballen maken gevolgd. Echt een aanrader, vinden Marisse en haar moeder. Niet alleen omdat je creatief bezig bent, maar ook om de gezelligheid, de rust en het samenzijn.

Deze inspirerende workshop van Prenzo wordt de hele week gegeven tijdens Margriet Winter Fair. Voor deze workshop is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je je op de dag zelf kunt inschrijven bij de inschrijfbalie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven. Vol is vol! Helaas is het onmogelijk om iedereen een plaatsje te garanderen, maar er zijn ook workshops waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.

Bekijk de video hier.

Wil je meedoen aan deze of een andere interessante workshop, maar heb je nog geen kaartjes voor dit leukste en grootste overdekte winterfeest van Nederland? Bestel ze nu en klik hier!