Win een mini make-over van L’Oyé Cosmetics op Margriet Winter Fair!

Dit kan je winnen:

Maak kans op 7 x 5 mini make-overs van L’Oyé Cosmetics op Margriet Winter Fair. De mini make-over wordt gegeven bij stand 1F01.

Ben je benieuwd naar hoe je, je natuurlijke schoonheid gemakkelijk kunt benadrukken? In de Mini Makeover leer je dit van een professional makeup artist. In ongeveer 30 minuten word je voorzien van een prachtige natuurlijke look met cosmetische kleuranalyse.  Na de mini make-over zie je er niet alleen prachtig uit maar beschik je ook over de kennis om elke dag met gemak stralend voor de dag te komen. L’Oyé staat voor je klaar en er is uitgebreid de tijd om al je vragen te stellen. Benieuwd naar het assortiment pure en eerlijke cosmetica? Bezoek de website www.loye.nl.

L’Oyé Cosmetics is een jong innovatief Nederlands merk dat zich inzet voor het creëren van vriendelijke cosmetica. Benadruk natuurlijke schoonheid met eerlijke en duurzame producten voor iedereen.

Hoe doe je mee?

Deel, like en reageer op dit bericht op Facebook en geef aan met wie en wanneer je graag een mini make-over wilt ondergaan en wie weet ben jij straks de gelukkige winnares!

*De winactie is geldig van 9 november t/m 12 november.