Win een unieke overnachting in Kloosterhotel de Soete Moeder

Wil jij een gezellig weekend naar Den Bosch? Dan is dit de ultieme kans! Kloosterhotel de Soete Moeder geeft een bijzondere overnachting voor 2 personen weg in hartje Den Bosch.

Dit kan je winnen!
Een overnachting voor 2 personen in een Junior Suite in Kloosterhotel de Soete Moeder inclusief ontbijt. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op http://www.desoetemoeder.nl/

Hoe doe je mee?
Wil jij kans maken op deze unieke overnachting? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en wie weet ben jij straks de gelukkige winnares van deze té gekke overnachting in de Junior Suite!

Kloosterhotel de Soete Moeder is gevestigd in een voormalig klooster op loopafstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De inrichting van het boetiekhotel en haar 24 kamers verwijst met een knipoog naar het vrome verleden, waarbij iedere kamer een unieke uitstraling heeft gekregen. In onze Junior Suite heeft u een plekje in de zevende hemel. Deze hemelkamer heeft hoge, lichte wanden die alle ruimte geven om weg te dromen vanuit het kingsize bed. De kamer beschikt over een badkamer met toilet, douche en wastafel. Met gratis wifi in het hele hotel en een flatscreen-tv, een minibar, een kluis, badjassen en koffie- en theefaciliteiten op de kamer kunt u hemels genieten van uw verblijf in de bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens uw verblijf heerlijk dineren? Dat kan in het restaurant van de Soete Moeder dat van woensdag tot en met zaterdag is geopend voor diner. Dagelijks staat hier in de ochtend het ontbijtbuffet voor u klaar. Naast de zorg voor haar gasten draagt dit kloosterhotel nog steeds de maatschappelijke missie van de nonnen uit. Door de samenwerking met Stichting Bij de Soete Moeder krijgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een leerwerkplek in het hotel.

*De winactie is geldig van 5 oktober t/m 11 oktober.

*De overnachting is geldig op basis van beschikbaarheid en niet geldig op zaterdagen en in de periode van 8 t/m 13 februari 2018.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief