Winnen! Maak kans op mediterrane specialiteiten van Maza

*Helaas deze ticketactie is verlopen!

Meld je aan en win!

Wil jij kans maken op een koeltasje met heerlijke producten van Maza? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en wie weet ben jij straks de gelukkige winnares van één van de 10 gevulde koeltasjes!

Wat kan je winnen?

Maza geeft 10 gevulde koeltasjes weg met 4 mediterrane producten, een receptenboekje, een zak Libanees brood en een gratis mezze voucher.

Maza: smaken van ver uit een keuken dichtbij

Ontdek de mediterrane specialiteiten van Maza. Ons assortiment bestaat uit heerlijke falafel, hoemoes, salades en sauzen. De inspiratie voor ons assortiment is terug te vinden in authentieke recepturen uit het Midden-Oosten, terwijl onze keuken in Zaandam staat. Verse ingrediënten, bijzondere kruiden en specerijen en traditionele bereidingswijzen zorgen voor een unieke smaak. Bezoek ons ook eens in het echt in de Foodhallen Amsterdam om nog meer uit onze keuken te zien! http://www.maza.nl/

*De actie is geldig van 28 september t/m 4 oktober 2017

*Heb je gewonnen? Dan kan je het gevulde koeltasje ophalen bij de shop van Maza (standnummer 6E27) op Margriet Winter Fair door middel van het tonen van de mail waarin staat dat je gewonnen hebt.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief