Yes! VanVelzen komt optreden op Margriet Winter Fair!

We kennen VanVelzen natuurlijk van zijn hits Baby Get Higher, Call It Luck en Song for Furaha, maar nu laat hij ook een andere kan zien. Komend seizoen gaat hij namelijk met zijn muziekvriend Leo Blokhuis samen het theater in met de voorstelling Queen – A Night At The Theatre. En in het Margriet Theater krijgen we een sneak preview!

Tijdens ‘A Night at the Theatre’ wordt er gediscussieerd, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzenband als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’, loopt als rode draad door de voorstelling heen, en zal door de band ontleed worden, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Op zaterdag 18 november is VanVelzen om 15.45 uur te zien in Het Margriet Theater.
http://www.vanvelzenmusic.com/

Heb je nog geen kaarten? Bestel ze dan hier!