Zoveel leuke workshops!


Wist je dat er dit jaar maar liefst 12.000 workshopplekken zijn op de Fair? Fijn om tijdens een dagje Margriet Winter Fair even iets creatiefs te doen. Iets leuks maken, een nieuwe techniek leren en na afloop met een mooi zelfgemaakt cadeautje naar huis gaan! Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer heel veel leuke workshops op de Fair. Wil je weten welke workshops er allemaal zijn? Bekijk dan hier het programma.

Schrijf je gelukkig
Van ‘iets van je af schrijven’ heb je vast weleens gehoord, maar weet je ook wat er wordt bedoeld met ‘naar je toe schrijven’? Bestsellerauteur en schrijfdocent Marelle Boersma, bekend van onder meer de spannende thriller Vals Alarm, laat je tijdens een boeiende workshop zien dat schrijven veel meer is dan woorden op papier zetten. Het is een kracht die waanzinnig veel inzicht kan geven over jezelf. Met een aantal simpele oefeningen leert Marelle hoe je schrijven kunt inzetten om het geluk te pakken als het zich aandient. Geschikt voor iedereen en resultaat gegarandeerd.
http://marelleboersma.nl

Maak je eigen boekentas
Maak een boekentas met eigen tekst! Tijdens deze workshop bedenk je een inspirerende spreuk, een motto, een gedicht of kies je de mooiste zin uit een boek. Hierbij krijg je hulp van een schrijver
van Uitgeverij Marmer. Vervolgens schrijf je jouw eigen tekst op je persoonlijke boekentas. Ook leuk als origineel cadeau!
http://uitgeverijmarmer.nl

Juweel van een workshop
Het leukste kettinkje maak je zelf, tijdens een workshop van het Zilvermuseum. Een creatie van aluminium plaatjes en een beweegbare hanger met een vrolijk gekleurde kraal. Net echt!
http://zilvermuseum.com

Feestelijke letterslinger
Handletteren is o zo leuk om te doen. Tijdens deze workshop worden de basistechnieken van tekenen met letters uitgelegd en ga je aan de slag om een slinger te maken voor de feestdagen, een verjaardag of een ander bijzonder moment. Je zult versteld staan van het resultaat.
http://kri-eet-home-inspirations.nl

Een selfie á la Rembrandt
Tijdens de fair eert het Rijksmuseum de beroemdste Nederlandse kunstenaar uit de Gouden Eeuw. Rembrandt was geniaal en behoorlijk brutaal voor zijn tijd. Dat zie je terug in zijn vele zelfportretten. Tijdens de workshop Master of Selfies maak je net als de grote meester een selfie door goed te kijken en te experimenteren met licht, schaduwen en lijnen.
http://rijksmuseum.nl