Doe je ook mee met een van de creatieve workshops?

Ook dit jaar kun je tijdens Margriet Winter Fair creatieve, culinaire en inspirerende workshops volgen. Hieronder al een klein overzicht van de workshops die bekend zijn:

Tangles
Iedereen kan tangle-tekenen, zelfs als je vindt dat je níét kunt tekenen. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar tijdens de workshop van Atelier De Groene Ballon leer je hoe eenvoudig en ontspannen tangle-tekenen is.

Voor creatieve vrouwen
Knitted knockers de breiprothese is een netwerk van creatieve vrouwen die borstprotheses, okselkussentjes en autogordelkussentje maken voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Vrouwen die de protheses willen gaan gebruiken, kunnen die hier geheel gratis aanvragen, sinds kort ook in een honderd procent biologische variant.

Om beter te slapen
Wist je dat je dertig procent van je leven in bed doorbrengt? Uitgerust(er) wakker worden is een cadeau, elke dag weer. De workshop Beter, dieper en prettiger slapen is een aanrader, waarbij duidelijk wordt hoe belangrijk goed beddengoed is voor je nachtrust.  De beddengoed van Optidee® heeft een unieke vezel die in alle producten wordt gebruikt. Deze vezel is dé textielvezel van de toekomst die Nederland en België aan het veroveren is. Zelf testen? Dat kan! Vraag na de workshop naar de mogelijkheden bij de Optidee®-adviseurs.

Proef jij wat ik proef?
Wat is smaak en wat heb je nodig om goed te kunnen proeven? In deze workshop wordt dat uitgelegd. Je doet hiervoor een smaaktestje. Zo kun je er achterkomen of jij iets mist. Iets wat je nodig hebt om je smaak en zelfs je gezondheid te verbeteren.  Je krijgt gelijk een paar handige tips wat je hieraan kunt doen.  De Voed-je-Gezondheid diëtisten willen graag al je vragen hierover beantwoorden. Doe de test!

Bossche bollen maken
Zoals de Eiffeltoren bij Parijs hoort is de Bossche bol onlosmakelijk verbonden met Den Bosch. Bij bakkerij Royal, gevestigd aan de Bossche Visstraat, maken ze al jaren deze echte Bossche lekkernij. Graag delen zij hun geheimen met jullie in de workshop Bossche bollen maken. Je gaat zelf aan de slag met de chocolade en de room, om de allerlekkerste bol ooit geproefd te maken. Het resultaat mag je natuurlijk zelf keuren. Probeer je ze liever thuis te maken dan zijn er ook Doe-Het-Zelf pakketten voor je. Hier zit alles in om zelf zes bollen te maken. Krijg je niet genoeg van de Bossche bol? Er worden ook; sokken, mokken, tassen, etc. met als thema de Bossche bol verkocht.

Natuurlijk zijn er tijdens Margriet Winter Fair nog veel meer workshops waar je aan mee kunt doen. Houd de nieuwsbrief, de website en de Facebook van Margriet Winter Fair in de gaten voor de nieuwste updates over het programma.