Voel je VIP op Margriet Winter Fair

Wegens grote belangstelling voor de VIP-tickets moeten we helaas mededelen dat de VIP-tickets compleet zijn uitverkocht!

Maak je bezoek aan de Fair nog specialer en laat je als exclusieve vip in de watten leggen voor €49,95* per persoon. Er zijn maximaal 250 vipkaartjes per dag, dus wees er snel bij! Dit kun je allemaal verwachten:
•Snelle toegang via de vip-ingang
•Gratis parkeren voor de deur
•Speciale vipruimte om in te relaxen
•Koffiemomentje met Brabants trots, de mini Bossche bol
•Twee vipworkshops naar keuze obv beschikbaarheid
•Viplunch
•Borrelmoment met een hapje en drankje
•Speciale viptas met minimale waarde van € 50
•Gebruik van garderobe en tassenstalling
•En nog veel meer
De totaalwaarde is € 129,95!

*Per order ontvang je één gratis parkeerkaart. Iedereen die met de auto komt krijgt op vertoon van het vip ticket toegang tot de vip parking. Voor het uitrijden heb je een parkeerkaart nodig welke je ontvangt van onze gastvrouw op locatie.

De Viplunch bestaat uit:

 • Soep van de Dag met mini broodjes met room en kruidenboter;
 • Assortiment luxe belegde broodjes;
 • Diverse samengestelde salades, rijkelijk gegarneerd;
 • Kruidige rijst salade met gegrilde groenten | aioli |
 • Griekse Salade | kruidenolie
 • Overheerlijk ambachtelijk kaneel -suikerbrood
 • met luchtig geslagen roomboter;
 • Vers fruit;
 • Keuze uit diverse frisse biologische fruitwaters.

Daarnaast is er ook mogelijkheid tot een warme lunch, de drie verschillende warme gerechten bestaan uit:

 • Gegrilde kip in een romige truffelsaus met bijpassende kruiden en groenten;
 • Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus met frisse kervel;
 • Bladerdeeg bakje met een ambachtelijke champignonragout;

Glutenvrije producten:
Op Margriet Winter Fair zijn diverse glutenvrije producten aanwezig. Je kunt bij elk cateringpunt informatie opvragen over de producten indien je vragen hebt.
Dit geldt ook voor het VIP-arrangement. Graag wel op voorhand doorgeven waar en wanneer je gebruik van wil maken. Dit mag per mail naar: info@margrietwinterfair.nl
Mocht je dit vergeten zijn dan kan het ook nog ter plekke met de kok opgenomen worden.

Vipworkshops
Op basis van beschikbaarheid kan er gebruik worden gemaakt van twee vip-workshops. Inschrijven voor deze workshops kan in de hal van de vip-lounge.

Beauty workshop: Caroline Cosmetics
Workshop waarbij verteld wordt hoe je snel, makkelijk maar mooi je make-up kan aanbrengen en de bijbehorende tips & tricks. Samen kijken naar verrassende kleuren die het beste bij je passen.
http://www.carolinecosmetics.com/nl/

Workshop: Graveren als een juwelier
Graveren betekent letterlijk ‘krassen’. Met een scherpe punt worden letters, cijfers of symbolen in een harde ondergrond gekrast. Maak nu zelf je eigen hanger met gravure! We hebben vele modellen waaruit je kunt kiezen en de tekst bepaalt en maak je zelf! Je word gedurende het hele proces vakkundig begeleid. Natuurlijk krijg je er ook een bijpassende ketting bij, zodat je werkstuk compleet is! We werken met een professionele pantograaf, welke ook door juweliers nog steeds wordt gebruikt.

Workshop: Do It Yourself met Doodle Clay
DIY met Doodle Clay en maak de leukste creaties voor in je huis of om cadeau te geven in de decembermaand! Doodle Clay is hét product voor wie creatief bezig wil zijn en tegelijkertijd zijn hoofd leeg wil maken. Wat dacht je van een creatie in de vorm van een huis of een kerstster? Lijst je creatie in, hang het op in de kerstboom en maak je eigen kunstwerk. Met de tools uit de koker maak je gemakkelijk de mooiste dingen. De klei blijft zacht, zodat de klei keer op keer gebruikt kan worden. Bak het af in de oven en je hebt een blijvend resultaat. Bovendien is kleien met Doodle Clay gewoon heel erg leuk om te doen: alleen, met vriendinnen of met je gezin.

Workshop: De wonderen van magnesium
Magnesium is een mineraal en na zuurstof en water het belangrijkste element voor je lichaam. Het zorgt ervoor dat vitamines hun werk kunnen doen. Je lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken, dus dient het uit je voeding opgenomen te worden. In deze workshop wordt vertelt waarom je magnesium nodig hebt en wat de gevolgen zijn als je een tekort hebt. Verder leer je hoe je magnesium kan aanvullen uit je dagelijkse voeding. Er zijn zo’n 60+ soorten magnesium op de markt en tijdens de workshop wordt uitgelegd welke magnesium het beste opneemt om aan te vullen.

Workshop: Personal styling workshop Natalie Serluï
Tijdens de workshop zal Natalie Serluï laten zien dat je geen modellen maat hoeft te hebben om er mooi uit te zien. Jezelf goed kleden heeft alles te maken met jouw persoonlijke kleur- en figuurtype. Het zal je verbazen hoeveel zelfvertrouwen je krijgt als je weet wat je staat!
Natalie vertelt ook over de nieuwste trends en hoe je uiteindelijk een eigen stijl kunt ontwikkelen. Daarnaast heeft zij een jurkjes lijn ontwikkeld met voor ieder figuurtype een geschikt model en is er de mogelijkheid deze tijdens de workshop te passen en aan te schaffen.