Wil je overnachten in Den Bosch én een ticket voor Margriet Winter Fair?

Meerdaags bezoek aan Den Bosch: hotel + entreeticket combideal vanaf €70,25 per persoon!
Staat Margriet Winter Fair al met rode pen in je agenda? Vind je het leuk om óók nog het historische centrum van Den Bosch te ontdekken? Combineer dan je bezoek aan Margriet Winter Fair met een hotelovernachting in het Bourgondische Den Bosch. Na een dag slenteren over deze sfeervolle beurs kun je bijkomen tijdens een smaakvol driegangenmenu. Na een goede nachtrust in één van de aangesloten hotels, inclusief een stevig ontbijt, is er voldoende tijd om deze shopstad te ontdekken! Reserveren of meer weten? Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op bezoekdenbosch.nl/margrietwinterfair.

Shop till you drop in Den Bosch
Na een gezellig dagje op Margriet Winter Fair kun jij genieten in het Bourgondische centrum van Den Bosch. Kom lekker borrelen in de Uilenburg of geniet van een culinair diner in de Korte Putstraat. Ook nog lekker shoppen? Den Bosch heeft naast de grote winkelstraten allerlei hippe conceptstores, mooie boetiekjes en trendy modewinkels.

Wat houdt de combideal in?
* Ticket voor Margriet Winter Fair
* Hotelovernachting inclusief ontbijt
* Smaakvol driegangenmenu
* Shoppingroute(s)

Deze prijs is gebaseerd op de hotels in categorie blauw. Wil je upgraden? Bekijk dan hier de mogelijkheden en categorieën.

Reserveer nu via reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl of neem telefonisch contact op 073 – 614 99 86.