Win een overnachting in hartje Den Bosch!

*Helaas, deze winactie is niet meer geldig.

Meld je aan en win

Win een overnachting voor twee personen in het hoogwaardige en landelijk beroemde ‘The Duke Boutique Hotel’ ter waarde van € 190. Gelegen in het hart van ’s-Hertogenbosch, aan de voet van de Sint Jankathedraal en boven de leukste restaurantstraat van Nederland: ‘de Korte Putstraat’.

Meld je tussen 20 september en 26 september aan voor de Margriet Winter Fair nieuwsbrief en wie weet ben jij de gelukkige winnares van deze leuke overnachting. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op thedukehotel.nl.

The Duke Boutique Hotel

The Duke, de hertog, de ambassadeur van de stad deelt tijdens jullie verblijf alle geheimen over Den Bosch zodat jullie met een onvergetelijke ervaring weer naar huis gaan. De winnaressen slapen in een Deluxe Room met een Kingsize bed, een grote inloopregendouche, een Illy espressomachine, biologische thee, een Marshall Speaker, uitzicht op de mooie Kerkstraat, gratis Netflix en meer! Het healthy maar heerlijke ontbijt in de ochtend wordt ook aangeboden, evenals het gebruik van de gymfaciliteiten en het huren van Duke fietsen. The Duke kan niet wachten om jullie in zijn trots ‘ The Duke Boutique Hotel’ te mogen ontvangen.

• Actie is geldig van 20 september t/m 26 september 2018
• De overnachting is geldig voor 2 personen
• Datum is naar keuze. Met uitzondering van vrijdag en zaterdag.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief