Nog meer leuke workshops

We hebben dit jaar weer onwijs veel leuke workshops voor jullie kunnen regelen. Fijn om tijdens een dagje Margriet Winter Fair even iets creatiefs te doen. Iets leuks maken, een nieuwe techniek leren en na afloop met een mooi zelfgemaakt cadeautje naar huis gaan! Zoals elk jaar zijn er weer heel veel leuke workshops op de Fair.

Unieke boekentas
Wat is je favoriete motto, spreuk of gedicht? Of is misschien er een mooie zin uit een boek dat indruk op je heeft gemaakt? Met behulp van Uitgeverij Marmer schrijf je deze tekst op je persoonlijke boekentas. Ook leuk als origineel cadeau.

Maar natuurlijk!
Kom een diffuser-armbandje maken, zodat je kunt ervaren wat essentiële oliën doen. Tijdens deze (inter)actieve workshop leer je ook hoe essentiële oliën bijdragen aan een gezonde leefstijl. De oliën van Young Living bieden zo veel meer dan alleen de lekkere geur die ze verspreiden. Wij laten je zien hoe eenvoudig het is om de gezondheid te ondersteunen met honderd procent natuurlijke producten. Want gezond blijven en lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen?

Zet jezelf op 1
Hoe vaak zeg je ‘ja’ tegen een verzoekje van een buurvrouw, collega of vriendin, terwijl je stiekem veel liever een momentje voor jezelf wilde hebben? Onze eigen wensen komen vaak onderaan de to-dolijst, omdat we denken dat het egoïstisch is om jezelf op 1 te zetten. Integendeel, zeggen Maureen en Tammy in de workshop ‘Zet jezelf op 1’. Zij helpen vrouwen om de touwtjes in eigen handen te nemen en de hoofdrolspeler te zijn in hun eigen leven, zodat ze die leuke, energieke en sexy vrouw worden die ze écht zijn. Gooi het roer om en doe mee met de workshop.

Fiets van de toekomst
Een elektrische fiets geeft je nét dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om ontspannen op je werk aan te komen. En er is keuze uit heel veel sportieve modellen. Kom ze bekijken bij de stand van FLYER, waar het nieuwe model ‘Upstreet5’ op je staat te wachten voor een testritje. Dé ideale fiets voor woon-werkverkeer, maar ook heerlijk om in het weekend tochtjes mee te maken.

Vintagelabel van klei
Voor aan je koffer, als versiersel of leuk ornament in huis. Tijdens de workshop van Hobbywinkel Lavendel ga je samen aan de slag om een vintagelabel te kleien. Ook leuk als origineel cadeau.

Kerstitems haken
De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat ook kinderen met een lichamelijke beperking gewoon kunnen sporten op een gewone vereniging; net als ieder ander kind! Wekelijks sporten zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Bovendien legt sport de nadruk op wat je allemaal nog wel kunt in plaats van wat je niet meer kunt. Op Margriet Winter Fair verkoopt de Esther Vergeer Foundation unieke gehaakte knuffels en een patronenboekje met speciaal ontworpen kerstitems. De opbrengst hiervan gaat naar onze projecten. Tijdens onze workshops, onder leiding van bekende ontwerpsters, kun je de leuke kerstitems leren haken.

Hoelahoepen
Op een leuke manier aan een slanke taille werken? Dat kan, met de fitnesshoelahoep! Schrijf je in voor deze workshop om erachter te komen hoe ontzettend leuk het is om met de hoelahoep aan de slag te gaan. We leren je hoe je de hoelahoep weer net zo laat ronddraaien als vroeger en tegelijkertijd net zo veel calorieën verbrandt als met hardlopen.

Natuurlijk zijn er tijdens Margriet Winter Fair nog veel meer workshops waar je aan mee kunt doen. Houd de nieuwsbrief, de website en de Facebook van Margriet Winter Fair in de gaten voor de nieuwste updates over het programma.