De mooiste hits van Trijntje op Margriet Winter Fair

Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest
Volgend jaar is een bijzonder jaar voor Trijntje: op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome Amsterdam. In extra grote bezetting van 70 musici, zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: “Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest”. Een heel bijzonder concert waar alle hits in speciale orkestrale uitvoering voorbij zullen komen en Trijntje verrassende en leuke muzikale vrienden en collega’s uitnodigt. Het kan niet anders dan dat ze op 30 maart Ziggo Dome omtovert tot het grootste en fijnste concertgebouw van Nederland. Maar eerst staat ze bij ons op het podium, in het Margriet Theater. En zingt ze ook daar een aantal van haar mooiste nummers. Zorg dat je er bij bent, dit wil je niet missen! http://www.trijntje.nl/
Zondag 25 november in het Margriet Theater.

Heb je nog geen kaarten in huis? Bestel dan hier snel je kaarten!