Gezond koken met healthy chef- en tv-kok Mathijs Vrieze

Lekker koken en gezond afvallen met de juiste mindset
Voor Healthy chef en tv-kok Mathijs Vrieze is koken met verse ingrediënten zijn passie. En is zijn missie mensen helpen om lekker, vers én gezond te koken. Dit doet hij door zijn gezonde recepten, inzichten en handige kooktips te delen. In zijn theatercollege leert hij je alles wat je wilt weten over gezonde voeding, afvallen en lekker koken. En deelt hij zijn ervaringen, kennis en strategie over gezond koken en afvallen. Hij vertelt over voeding, beweging, ontspanning en mindset. Alle elementen die nodig zijn om lekker in je vel te zitten en om uiteindelijk gezond af te kunnen vallen. Hij leert je niet alleen anders kijken naar eten en dat wat op je bord ligt, maar ook om gezond te koken in je eigen keuken. Waarmee je de rest van je leven bewuste en gezonde keuzes kunt maken. En… je gaat er nog lekkerder door koken ook. Win-win!