Kom je meeswingen met de BlueBirds?

Individueel hebben Krystl, Elske DeWall en Rachèl Louise alle drie hun sporen verdiend in de muziek, maar hun gezamenlijke voorliefde voor countrymuziek – nog eens aangewakkerd door een gemeenschappelijke verslaving aan de serie Nashville – bracht de zangeressen op het idee om de muzikale krachten te bundelen. Het trio ontstond spontaan, maar het liep al snel uit de hand: binnen twee dagen verkochten ze de grote zaal van Paradiso in uit en vervolgens werd debuutsingle ‘Nothing On Me’ een groot succes. In het Margriet Theater laten ze een voorproefje zien van hun album én theatertournee ‘Sisters’ en zingen zowel eigen nummer als nummer countryklassiekers van artiesten als Alison Krauss, Dixie Chicks, June Carter en Shania Twain.

Donderdag 29 november in het Margriet Theater.