Yes! Jeroen van der Boom is erbij!

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. En dit najaar keert hij terug naar de ‘planken’. Met zijn theatershow ‘Dit ben ik 2.0’ speelt hij al zijn bekende nummers, van zijn hit ‘Jij bent zo’ tot aan ‘Nou is het genoeg’. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. ‘Dit ben ik 2.0’ is misschien wel zijn meest persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. In het Margriet Theater krijgen we een sneak preview te zien van zijn show. Zorg dat je erbij bent! http://jeroenvanderboom.nl

Maandag 26 november in het Margriet Theater.

Heb je nog geen kaarten in huis? Bestel dan hier snel je kaarten!