Maak kans op een set posters van ViSSEVASSE

*Helaas, deze winactie is niet meer geldig.

Meld je aan en win!

Maak kans op een set van vier posters van ViSSEVASSE t.w.v. € 320,-. Meld je tussen 11 oktober en 17 oktober aan voor de nieuwsbrief van Margriet Winter Fair en wie weet ben jij de gelukkige winnares van deze leuke set posters. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.vissevasse.com.

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE is een Deens design merk dat visuele verhalen maakt. Van posters tot kaarten en spellen, alle producten van het merk vallen op door hun herkenbare grafische designs en pastelkleuren. ViSSEVASSE betekend ‘flauwe kul’ in het Deens en wordt gebruikt om verbaal uit te drukken je niet druk te maken over dingen, omdat het altijd goed komt. De vier posters komen uit de Serenity-serie. Ze hebben allemaal een verschillende afmeting en passen perfect bij elkaar. Je kunt ze los van elkaar ophangen of er een mooie poster-wall van maken.

• Actie is geldig van 11 oktober t/m 17 oktober 2018
• De posters worden als één set aangeboden
• Lijsten niet bij inbegrepen

MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF