Muziek van 100% NL op Margriet Winter Fair

Terwijl jij inspiratie opdoet voor de gezellige wintertijd, hoor je op de achtergrond muziek van 100% NL. Naast de vrolijke klanken van de Nederlandse artiesten, heeft 100% NL nog meer in petto voor de bezoekers van Margriet Winter Fair. Om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen delen zij namelijk ieder uur ambachtelijke chocoladeletters uit!

100% NL Deelt Uit!
Op donderdag 29 november speelt 100% NL voor Sinterklaas en kun jij met zo’n ambachtelijke letter naar huis. Wees op tijd, er worden tussen 11:00 uur en 15:00 uur ieder uur een beperkt aantal letters uitgedeeld. Heb je nèt naast die letter gegrepen? Niet getreurd, hoofdredactrice Leontien van den Bos geeft vanwege de 80e verjaardag van Margriet ook nog een aantal letters weg namens 100% NL!

Over 100% NL
Je hoort bij 100% NL iedere dag de beste muziek van Nederland. De nieuwste hits van Guus Meeuwis, OG3NE en Kensington maar ook oude bekende van Marco Borsato, Anouk of Acda en De Munnik komen voorbij. Online is het merk zichtbaar via social media, de website, digitale radiostations en de app. Daarnaast kom je 100% NL tegen op evenementen, lees je alles over BN’ers en artiesten in het 100% NL Magazine en zie je de beste muziekclips via het TV kanaal van 100% NL.
100p.nl