De mooiste liedjes van Do luister je op zaterdag 24 november

We kennen Do natuurlijk van haar prachtige nummer Heaven waarmee ze in 2002 internationaal doorbrak. Er volgden nog vele hits. Daarna was het op muziekgebied even stil omdat ze programma’s presenteerde op televisie. Vorig jaar kwam na tien jaar een nieuw album uit, Nederlandstalig dit keer. Met prachtige, persoonlijke nummers over geluk, liefde en verdriet. Dit najaar gaat ze op tournee met de voorstelling Mijn kleine huis, waarin ze de mooiste liedjes zal zingen. Dat doet ze overigens ook op zaterdag 24 november in het Margriet Theater waarin we een sneak preview krijgen.

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.