Lekker luisteren tijdens de theatercolleges

Neem tijdens Margriet Winter Fair 2018 weer even plaats in de schoolbanken tijdens één van de theatercolleges in het Margriet Theater. Je krijgt een dosis nieuwe inspiratie, hoort mooie verhalen en gaat naar huis met handige tips op het gebied van trends, mode en voeding.

Vrijdag 23 november

Naast het beheren van het huishoudpotje, zijn vrouwen ook veel beter in grote financiële zaken. Duurzaam beleggingsstrateeg bij ABN AMRO Judith Sanders laat je zien waarom beleggen geen ver van je bed show is, maar iets dat elke vrouw kan doen.

Zaterdag 24 november

Healthy chef en tv-kok Matijs Vrieze leert je alles over de juiste voeding, beweging, ontspanning en mindset. Alle elementen die nodig zijn om lekker in je vel te zitten en om uiteindelijk gezond af te kunnen vallen.

Zondag 25 november

In dit vrolijke theatercollege vertelt Caroline Ligthart over de totstandkoming van haar boek Waantje krijgt de knarser, dat ze schreef voor kinderen die zelf ziek zijn of te maken krijgen met een zieken in de omgeving, en over wat de bijzondere hoofdpersoon losmaakt.

Maandag 26 november

Trendwatcher en groenstylist Romeo vertelt je wat de groene kersttrends zijn. Welke bloemen zet je op tafel tijdens de kerstdis? Hoe groen kun je je huis maken met kerst? Hoe kun je met groen je kerstboom versieren? Straks zit jij er in elk geval groen bij met de feestdagen.

Dinsdag 27 november

Modeontwerper Janice laat je zien hoe je ontdekt welke stijl bij jouw figuur past en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je ook aan die stijl houdt. Zodat je je niet alsnog laat verleiden tot het kopen van die hippe flarepants, terwijl ze je al sinds de jaren zeventig niet staan.

Woensdag 28 november

Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg: dat is de missie van Nicky Opheij (Miss Nederland 2017). Door alles wat ze heeft geleerd van de modellenwereld, tijdens haar jaar als Miss Nederland en ‘het leven’ wil ze jou inspireren vooral jezelf te blijven!

Donderdag 29 november

NPO Radio4 presentator Ab Nieuwdorp neemt je mee in de wereld van filmmuziek. Hij legt uit waarom klassieke muziek zo vaak wordt gebruikt en wat het belang ervan is, en duikt zijn en onze herinneringen van filmmuziek in.

Kom ook naar Margriet Winter Fair!

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winter Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.