Leer dansen op de hits van ABBA als Mamma Mia’s Donna

Wie kent de musical Mamma Mia niet? Deze heerlijke feel-good musical met meer dan 20 ABBA-hits. Het is een verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Met ABBA’s bekende hits als Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en uiteraard Mamma Mia.

Leer het van de pro’s

Speciaal voor Margriet Winter Fair komen dance captain Samantha de Water en een aantal castleden van de musical op dinsdag 27 november naar het Margriet Theater om een dansworkshop te geven. En gaan we met elkaar dansen zoals ze dat in de musical ook doen! Na een half uur voelen wij ons ook allemaal een Dancing Queen!

Dans mee tijdens de Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winter Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.