Win een complete middag shoppen bij Norah samen met een vriendin!

*Helaas, deze winactie is niet meer geldig.

Like, deel en win!

Maak kans op een gezellige middag shoppen in een Norah store naar keuze inclusief persoonlijk stylingadvies, hapjes, drankjes én een volledige nieuwe outfit naar keuze voor jou en een vriendin!

Like en deel de Facebookpost en reageer eronder met wie jij graag een gezellige middag wil shoppen bij Norah! Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op de website of bekijk de Facebookpagina!

Norah

Norah is een trendy dameskledingmerk in de maten 36 t/m 48. Het merk heeft wekelijks nieuwe collecties in haar winkels en online waarbij ze garandeert dat ze continu blijft verrassen en inspireren. Je vindt Norah online op www.norah.eu, maar kunt ook altijd terecht in één van haar (bijna) 50 Nederlandse stores.

Norah op Margriet Winter Fair

Norah heeft dit jaar wat te vieren; zo opent ze haar 50e  Nederlandse winkel in het laatste kwartaal van 2018! Een mooie reden voor een leuk feestje. En dus een reden om te trakteren!
Kom naar de Norah stand tijdens Margriet Winter Fair voor jouw gratis limited edition shopper & maak direct kans op een exclusieve Norah fiets!

– De winactie is geldig van 22 oktober t/m 28 oktober.