Kom meezingen en dansen met topduo Nick & Simon

Er is bijna geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! En nu gaan Nick & Simon een nieuwe stap zetten. Voor het eerst geven ze een volledig eigen concert op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome! Natuurlijk gaan zij dit doen met hun voor de gelegenheid uitgebreide band die bol staat van muzikale virtuozen. In het Margriet Theater geven ze op donderdag 29 november alvast een voorproefje van die avond. Dat wil je niet missen!

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.