Heel dicht bij Alain Clark

Sinds hij in 2004 zijn debuut maakte, is de Nederlandse singer-songwriter Alain Clark een begrip geworden in ons land. Een paar jaar later zong hij met zijn soulvolle zang samen met zijn vader het nummer Father & Friend. Er volgden vele optredens, nieuwe albums en hij schreef een kinderboek. En nu is er een nieuw album, Closer, en staat hij op vrijdag 25 januari 2019 met zijn nieuwe album in Carré. Het is voor de eerste keer in zijn carrière dat hij solo op het toneel van Carré staat. In de voorstelling, die vernoemd is naar zijn nieuwe album, speelt hij naast de songs van zijn nieuwe album en zijn grootste hits, ook liedjes uit het tv-programma De Beste Zangers, waaraan Alain nu deelneemt. Hij zong daar onder meer op een weergaloze manier het nummer Will you be there van Michael Jackson. En nu staat hij ook voor het eerst in het Margriet Theater op woensdag 28 november. En daar zijn we behoorlijk blij mee!

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winter Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.