Tim Akkerman zingt The Boss

Vorig jaar bracht hij een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in Tim Akkerman sings The Boss! De zanger is namelijk al zijn hele leven fan van Springsteen. Sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling. Bij eerdere optredens vond hij het leuk om het bekende Springsteen nummer The River af en toe te spelen, en mensen vroegen al snel of ze daar meer van konden horen. Zodoende was het idee voor Tim Akkerman Sings The Boss geboren. In navolging van zijn succesvolle clubtour kon een akoestisch vervolg in het theater met zijn eigen band niet uitblijven.

Tim zingt in het Margriet theater

Tim Akkerman heeft vele muzikale helden, van Pearl Jam tot Josh Ritter. Maar zijn grootste held is toch wel Bruce Springsteen. De muziek, de teksten en vooral de imposante liveoptredens van The Boss intrigeren hem. We zijn benieuwd welke nummers hij in ons Margriet theater gaat spelen op zondag 25 november!

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.