Renée van Wegberg zingt Alanis Morissette


Zangeres en musicalactrice Renée van Wegberg kennen we van haar vertolking van onder meer Liesbeth List. Ze won, terecht, een Musical Award voor deze rol in de gelijknamige musical over het leven van de chansonnière. En hoewel ze de prachtige, kwetsbare, soms kleine nummers mooi vindt, heeft ze ook een grote liefde voor Alanis Morissette. En inderdaad dat ruiger, puur rock.

De jeugdheld van Renée

In deze speciale Margriet Winter Fair-voorstelling op zaterdag 24 november zingt ze liedjes van haar jeugdheldin Alanis Morissette. Samen met gitarist Berry Janssen vertelt ze aan de hand van de waanzinnige songs van het hitalbum Jagged Little Pill en persoonlijke anekdotes haar eigen verhaal. En zingt ze natuurlijk de klassiekers: You oughta Know, All I really want en Perfect. Dit wil je niet missen!

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.