Volg een gratis workshop tijdens Margriet Winter Fair

Maak een mooie armband tijdens de workshop leerbranden van Monuta, haak mooie kerstspulletjes of ga aan de slag met groen. Ben je niet zo’n creabea? Maak Bossche bollen als de beste, kook met hoemoes of hoepel jezelf een slanke taille. Deze én nog veel meer leuke workshops kun je gratis volgen tijdens de Fair op 23 tot en met 29 november 2018 in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Benieuwd welke workshops je allemaal kunt volgen? Bekijk hier het hele overzicht. De workshops zijn onder voorbehoud. Let op de dag van je bezoek op de programmaborden om te zien welke workshops nog zijn toegevoegd.

Schrijf je in

Inschrijven voor een workshop kan tijdens de Fair om 10.00 uur voor het ochtendprogramma (workshops om 10.30, 11.30 en 12.30 uur) en om 13.00 uur voor het middagprogramma (workshops om 14.30, 15.30 en 16.30 uur) bij de inschrijfbalie in de centrale hal. Eén inschrijving per persoon en vol = vol.

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.