Spot de schitterende kerststerren tijdens Margriet Winter Fair

We kennen ‘m allemaal: de rode kerstster. Het is de meest bekende onder de sterren, maar wist je dat ze er ook nog in veel meer kleuren zijn? Van rood, wit, crème, roze en magenta tot abrikoos, zalm en citroen, zodat ze met elk interieur matchen. En ze zijn er zelf in een minimaatje. De kerststerren van nog geen 8 centimeter hoog kun je overal kwijt. Leuk!

Stralende kerststerren

Kom tijdens Margriet Winter Fair helemaal in de kerstsfeer door meer dan 150 kerstbomen, typische Duitse kerstmarktkraampjes en ontelbaar veel lichtjes. De prachtige kerststerren van Stars Unite Europe maken het feestelijke plaatje compleet.

Wil je ook zo’n mooie kerstster bij je thuis? Hou onze Facebook-pagina goed in de gaten, want binnenkort geven we er een aantal weg!