5x in actie tijdens Margriet Winter Fair 

Lekker actief bezig zijn: ook dát is Margriet Winter Fair! Heb je tussen het shoppen, lachen, eten en knutselen zin in wat meer actie? Dan zijn deze vijf dingen echt iets voor jou.

Hoepel je soepel

Wist je dat je met hoelahoepen net zoveel calorieën kunt verbanden als met hardlopen? Tijdens de workshop hoelahoepen hoepel je jezelf een eind op weg naar een slanke taille.

Leer het van de pro’s

Speciaal voor Margriet Winter Fair komt de dance captain en aantal castleden van de musical Mamma Mia! naar het Margriet Theater om een dansworkshop te geven. En gaan we met elkaar dansen zoals ze dat in de musical ook doen! Na een half uur voelen wij ons ook allemaal een Dancing Queen!

Ouder worden doe je zo

Hein Vergeer – wie kent hem niet – weet alles over gezond oud worden met een gezonde levensstijl. Op vrijdag, zaterdag, dinsdag en woensdag vertelt hij je hier om 13.30 uur alles over in de just2bfit stand.

Test ‘m uit

Welke fiets past bij jou? Probeer de elektrische modellen van FLYER uit tijdens een workshop op de Fair.

Swing mee

Als je Brownie Dutch zegt, wéét je dat het dak eraf gaat. En dat er gedanst gaat worden. Bouw met ons een feestje in het Margriet Theater en dans als nooit tevoren!

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.