Hier moet je bij zijn: Margriet Winter Fair huiskamerconcerten

Mooie liedjes en een gezellige setting: laat je tijdens de huiskamerconcerten in het Margriet Huis verrassen door de verschillende singer-songwriters. Benieuwd wie er op het podium staan? Lees maar snel verder.

Vrijdag 23 november – Ongeremd

Deze band speelt herkenbare Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Dat wil zeggen dat ze met veel enthousiasme en humor ‘pretpop’ en ‘recycle rock’ brengen van de afgelopen 50 jaar popmuziek.

Zaterdag 24 november – Daniel Cane

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop

Zondag 25 november – Tessa Belinfante

Haar prachtiche stem laat je een kijkje nemen in haar ziel. Haar heldere, unieke geluid is de perfecte mix van melancholie en optimisme, en neemt je mee op een indrukwekkende tocht door het leven. Ondersteund door haar band leveren ze samen strakke beats, indrukwekkende gitaar riffs en een flinke dosis bass. Kippenvel gegarandeerd!

Maandag 26 november – Cas Ronckers

Dit is een singer-songwriter uit het Limburgse Roggel. In 2013 wist hij de titel 3FM Serious Talent te bemachtigen met zijn single ‘All Roads’. Hij stond met zijn band ‘CAS’ ondertussen al op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van o.a. Stevie Ann. Kensington. DeWolff en Rowwen Hèze. In 2014 deed Cas mee in het derde seizoen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen.

Dinsdag 27 november – Lara Kroon

eze 22-jarige singer/songwriter groeide op met een flinke dosis muziek in het Noord-Hollandse stadje Schagen. Met haar romantische teksten en sfeervolle muziek, wist zij al snel menig harten te stelen. Haar muzikale pad bracht haar naar het bruisende Amsterdam, waar haar muziek pas echt tot bloei kwam. In Lara’s jazzy nummers, met een vleugje pop en soul, staan liefde en het stadse leven centraal.

Woensdag 28 november – Fabiana

Ze werd door de media tot ‘het vrouwelijke equivalent van Damien Rice’ gekroond, en haalt haar inspiratie uit het leven zelf. Folky popsongs met inhoud en een dijk van een stem kenmerken de zangeres.

Donderdag 29 november – Pip

Pip Alblas is een 20-jarige singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij ook al een aantal jaartjes gitaar. Het gitaar spelen ging al snel gepaard met liedjes schrijven. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde en allerlei andere onderwerpen. Naast serieuze onderwerpen heeft ze ook een aantal hele zoetsappige en blije nummers. Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Taylor Swift.

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het hele programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.