Nog 10 dagen tot Margriet Winter Fair

Over 10 dagen is het zo ver: Margriet Winter Fair gaat van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november van start in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Kom in winterse sferen

Tijdens de Fair kun je kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten als Trijntje Oosterhuis, Nick & Simon en Jeroen van der Boom. Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs.

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.