Erica Terpstra komt ook naar Margriet Winter Fair!

Presentatrice en voormalig zwemkampioene, sportjournaliste, staatssecretaris en Tweede Kamerlid Erica Terpstra komt in het Margriet Huis over haar eerste kinderboek, Een knipoog van de Boeddha, en haar programma Erica op reis praten. Erica wordt geïnterviewd door onze columniste Sanne Klooserboer.

Op verzoek van De Nieuwe Kerk Amsterdam heeft Erica Terpstra haar eerste kinderboek geschreven, ter gelegenheid van de tentoonstelling Het leven van Boeddha, de weg naar nu.  Op de voor haar zo typerende vrolijke en enthousiaste wijze laat ze Onno en Wendy, twee Nederlandse kinderen, op zoek gaan naar het levensverhaal van de Boeddha. Het grote avontuur begint als Onno een Boeddhabeeldje vraagt een wens te vervullen. Als een ware betovering gaan de kinderen plots eeuwen terug in de tijd en belanden in India. Daar beleven zij allerlei magische avonturen en komen oog in oog te staan met het prinsje Siddhartha, dat later de Boeddha zal worden.

Kom ook naar Margriet Winter Fair

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Fair 2018? Bekijk hier het programma. Heb je nog geen kaarten? Koop ze met korting in de voorverkoop.