The Voice Of Holland’s Dwight Dissels komt optreden!

Beter laat dan nooit! Dwight Dissels komt maandag 26 november optreden in het Margriet Theater!

Dwight Dissels, geboren in Zaandam, is inmiddels bekend van het tv-programma ‘The Voice Of Holland’. Op jonge leeftijd begint hij al met muziek maken. Hij zingt in verschillende gospelkoren en met zijn stichting vormt hij een band, waarin verschillende kerkstromingen samenkomen. Zijn geloof en muziek combineert Dwight moeiteloos.

In 2011 start Dwight met het project 1Heart: regelmatig georganiseerde multiculturele christelijke zangavonden met een hoog muzikaal niveau.

In 2016 neemt hij deel aan ‘The Voice Of Holland’. Met zijn eerste optreden bij The Blind Auditions maakt hij een verpletterende indruk. De coaches doen van alles om Dwight te overtuigen voor hen te kiezen. Waylon en Ali B gaan zelfs optreden voor Dwight. Uiteindelijk is Ali B de gelukkige en kan hij Dwight toevoegen aan zijn team, waarmee hij het schopt het tot de aan liveshows. In 2017 speelt hij Jezus in ‘The Passion. In het Margriet Theater komt hij speciaal voor ons de allerfijnste soulnummers zingen! Samen met De TDE band wordt het een enorm feest!