Win kaarten voor de film All You Need Is Love

Vanaf 6 december draait dé kerstfilm van het jaar in de bioscoop: All You Need Is Love! En wij mogen vanaf vandaag elke dag (in de week van Margriet Winter Fair) 10 mensen blij maken met 2 kaarten voor deze leuk film. Laat ons in een reactie op het Facebookbericht weten waar jij naast liefde niet zonder kan en wie weet win jij twee tickets voor deze hartverwarmende film!

All You Need Is Love

Maarten ter Horst (Fedja van Huêt), de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav (Peter Paul Muller) en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen? Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier alvast de trailer.