Ben je dit jaar naar Margriet Winter Fair geweest? Doe dan nu mee en maak kans op mooie prijzen!

Beste Margriet Winter Fair bezoeker,

Margriet Winter Fair 2018 is helaas alweer voorbij, maar wat was het weer een fantastisch winterfeest. Allereerst willen we je bedanken voor je bezoek aan de Fair. Om inzicht te kunnen krijgen in de ervaring van de bezoekers die dit jaar naar Margriet Winter Fair zijn geweest, zouden we je willen vragen om onze vragenlijst in te vullen. Het onderzoek zal ongeveer 15 á 20 minuten van je tijd in beslag nemen. Om onze dankbaarheid te tonen maak je met het invullen van deze enquête kans op 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek, een voetenpakketje van Kneipp, een Margriet Food Special en een happiness boek van hetultiemekado.nl. Om kans te maken op deze prijs dien je de vragenlijst volledig af te ronden.

Het onderzoek wordt door onderzoeksbureau Team Vier volledig anoniem uitgevoerd. De ingevulde vragenlijsten gaan rechtstreeks naar Team Vier en worden onder géén beding op naam ter inzage gegeven aan Margriet Winter Fair. Team Vier werkt volgens de bindende code van de MOA (brancheorganisatie) wat inhoudt dat de vragenlijsten uitsluitend worden gebruikt als input voor een rapport.

Wanneer je al eerder een uitnodiging hebt ontvangen voor het onderzoek, hoef je dit onderzoek niet nogmaals in te vullen.

Doe hier mee aan de enquête

Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het Margriet Winter Fair team