Abonneekorting

Het leukste winterfeest van Nederland staat al voor je in de startblokken! Van 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats. Het wordt weer één sfeervolle happening!

We gaan er een onvergetelijke dag voor je van maken met de vertrouwde ingrediënten, maar we doen er een flinke schep bovenop in de feestelijke aankleding en zoals je gewend bent een brede programmering. Wat dacht je van uitgebreid shoppen, creatieve workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen, lekkere gerechtjes proeven en van optredens van Nederlandse topartiesten genieten? Je komt toch ook?

Extra voordeel voor jou als abonnee!
Speciaal voor Margriet-abonnees hebben we een geweldige abonnee-actie, namelijk € 7 korting op een toegangskaart voor Margriet Winter Fair. Je betaalt € 12,95 i.p.v. € 19,95. Deze kan je t/m 16 september verzilveren.

Zo bestel je je toegangskaart met € 7 korting:

Stap 1
Als je op de bestelbutton klikt kan je één kaart verzilveren voor € 12,95. De ticket(s) ontvang je via onze ticketpartner Eventim.

Stap 2
Vervolgens moet je je abonneenummer/abonnementsnummer invullen: dit nummer staat elke week bij de adresgegevens op het folie van je wekelijkse Margriet. Wil je extra kaarten bestellen met € 4 korting  selecteer deze dan bij ‘voorverkoop’. Mocht er een melding komen te staan dat het abonneenummer onjuist is, probeert u dan de nul of nullen voor het abonneenummer weg te halen. Het is ook mogelijk om alvast een parkeerkaart te bestellen, je betaalt dan € 8 i.p.v. € 10 op locatie.

Stap 3
Doorloop dan de verdere stappen, zoals het invullen van je gegevens. Na je bestelling/ betaling ontvang je een bevestigingsmail met de bestelde ticket(s).

Verzilver je abonneekaart tussen 30 augustus en 16 september!

Liever telefonisch bestellen?
Bel dan Eventim o.v.v. abonneekorting, tel: 0900-1353.

Voorwaarden:
De abonneekorting geldt alleen voor Margriet abonnees die vóór 20 augustus een abonnement hebben afgesloten.

Vragen?
Op de site onder vraag en antwoord staat het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan met Margriet Infocentrum, tel. 088-550 02 22 (lokaal tarief) of mail naar redactie@margriet.nl. Margriet informatiecentrum is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.