Het uitgebreide fresh market-buffet

Al een ticket gekocht voor Margiet Winter Fair, maar geen voor het uitgebreide fresh market-buffet? Je kan nu voor € 13 ipv € 15,50 een losse ticket voor heerlijk uitgebreide lunch kopen.

Uitgebreide fresh market-buffet
Maak je dag compleet en kom onbeperkt genieten van een heerlijke uitgebreide lunch. Elke dag staat er van 11.30 tot 14.00 uur een fresh market-buffet klaar, waar je kunt eten wat en hoeveel je wilt: van lekkere boerenkaasjes, rauwkost, zuiveldesserts, diverse soepjes en verse salades tot warme gerechten als omelet, kalfspastei en kroket. Ben je allergisch voor gluten, dan kun je gebruikmaken van het speciale glutenvrije lunchbuffet. Trek gekregen? Bestel je ticket voor € 13 en kom genieten van deze uitgebreide lunch in hal 8.

Zo bestel je je ticket:
Als je op de bestelbutton klikt kan je één of meer tickets voor het fresh market-buffet bestellen voor € 13 per stuk. Je ontvangt een los ticket voor alleen het uitgebreide fresh market-buffet. Je toegangsbewijs voor de fair is een apart ticket.

Voorwaarden:
Deze actie loopt tot en met 22 november 2018. Van 23 tot en met 29 november kun je voor € 15,50 een ticket bestellen bij de ingang van hal 8.  De tickets voor het fresh market-buffet die verkocht worden in de voorverkoop worden gereserveerd. Je bent dus zeker van een heerlijke uitgebreide lunch op Margriet Winter Fair.