Vervoer

Adres

Het adres van Brabanthallen is Diezekade 2, 5222AK ‘s-Hertogenbosch. Dit is ook het adres dat je kunt invoeren in het navigatiesysteem.

Met de auto

Bestel alvast online een parkeerkaart voor € 10. Parkeerkaart op locatie € 10. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand.

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. Bezoekers van Margriet Winter Fair volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen.

Parkeren
Tijdens Margriet Winter Fair kan je je auto parkeren op de toegewezen parkeerterreinen en parkeervelden rondom de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de parkeerterreinen die verder weg liggen zal er een pendeldienst beschikbaar zijn.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Met de trein

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station. Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station. Om de 5 minuten zal er een nieuwe pendelbus klaarstaan om je naar de Fair te brengen.

Spoordeelwinkel
Er is dit jaar natuurlijk ook weer een treinactie van de NS. Zo is het mogelijk om een toegangsbewijs en een dagretour naar Den Bosch te kopen. De combi-deal is verkrijgbaar vanaf € 28,-. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze actie en hij alleen geldig is in de periode van 23 t/m 29 november 2018. Vanaf 1 september is het mogelijk om hier meer informatie over de combideal te vinden.

Met de bus

Per provincie zijn er diverse busbedrijven die dagtochten naar Margriet Winter Fair organiseren. Bij deze bedrijven kun je informatie over opstapplaatsen en tarieven opvragen en een busreis reserveren. Bekijk hier de busbedrijven die dagtochten naar de Fair organiseren. Genoemde busbedrijven zijn zelfstandige ondernemingen en niet verbonden aan ons evenement. Margriet Winter Fair is niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dagtochten. Als je met de bus reist, stap je voor de ingang van de Brabanthallen uit.

Kom je uit de omgeving van Den Bosch?
Reis met de bus naar ‘s-Hertogenbosch Centraal station. Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Een kaart (enkele reis) kost € 3,98 en een Dalurendagkaart € 6,22. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Contant geld wordt niet geaccepteerd. Vanaf het station reis je vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis met een pendelbus in ongeveer 5 minuten naar de entree en terug. Om de 5 minuten zal er een nieuwe pendelbus klaarstaan om je naar de Fair te brengen. Plan je reis voor vertrek op www.bravo.info.