Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons op.

Wat is de datum van Margriet Winter Fair 2019?
Kijk je nu alweer uit naar de volgende editie Margriet Winter Fair? We hebben de datum alweer voor je geprikt! Volgend jaar vindt Margriet Winter Fair plaats van vrijdag 22 november t/m donderdag 28 november in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Wat zijn de openingstijden?
Margriet Winter Fair 2019 vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De reguliere openingstijden van de Fair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Voordat je een bezoek aan de Fair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vandaar dat we al vanaf 09.30 uur geopend zijn. Ook ’s middags hebben we gezorgd voor een half uurtje extra uitloop en zijn we tot 18.30 uur geopend.

Waar is Margriet Winter Fair?
Margriet Winter Fair vindt dit jaar weer plaats in de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat kost een kaartje voor Margriet Winter Fair?
Een toegangskaart in de voorverkoop is € 15,95* (inclusief € 4,- korting). De voorverkoop is t/m 22 november. Vanaf vrijdag 22 november geldt het kassatarief en betaal je € 19,95* voor een toegangskaart.  *Exclusief transactiekosten € 2,90 (online) of € 3,60 (telefonisch) per order. De toegangskaarten zijn ook te koop in de winkels van Primera.

Parkeren
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan. We vragen je begrip hiervoor.
Vergeet niet alvast je parkeerkaart vooraf te bestellen voor € 8*. Een parkeerkaart op locatie kost € 10. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand. *Bestel je alleen een parkeerkaart dan zijn de servicekosten € 0,50 per order.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief van €8 gehanteerd.

Kan ik kaarten omboeken naar een andere datum?
Wie onverhoopt toch niet naar Margriet Winter Fair kan komen op de dag waarvoor het kaartje is gekocht, kan het kaartje aan de kassa omboeken of telefonisch via Eventim. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per bestelling. Eventim is te bereiken op telefoonnummer: 0900-1353. Let op! Vergeet niet om ook je parkeerkaart om te boeken naar een andere dag.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn boeking?
Heb je vragen over je boeking, neem dan contact op met Eventim via het telefoonnummer dat in de bevestigingsmail van je tickets staat. De veelgestelde vragen over je boeking zijn ook te vinden op de website van Eventim via deze link.

Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?
Nee, dat kan helaas niet. Je moet de uitgeprinte tickets laten scannen aan de deur. Zonder ticket kun je niet naar binnen. Maar wellicht kunnen de tickets worden uitgeprint bij een vriendin of op het werk. Margriet Winter Fair tickets zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera.

Kan ik mijn tassen stallen?
Heb je zware tassen of wil je niet de hele dag met je tassen rondlopen? De medewerk(st)er van de Tassenstalling neemt de tas(sen) graag in bewaring. Kosten: € 1,- per tas. Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.

Is er een garderobe aanwezig?
Voor € 1,50 kunt u uw jas ophangen in een bewaakte garderobe bij de ingang van de Fair.

Is er een pinautomaat aanwezig?
In de Brabanthallen is geen pinautomaat aanwezig. Bij een aantal standhouders is het mogelijk te pinnen, maar het is verstandig om vooraf voldoende contant geld bij je te hebben. Kom je met de pendelbus? Dan zijn er 3 pinmogelijkheden op het station. Ook is er de mogelijkheid om bij de cateringpunten (niet bij de foodtrucks) extra geld bij te pinnen met een maximum van € 50.

Hoe ontvang ik de Margriet Winter Fair tas?
Voor iedere bezoeker hebben wij een feestelijke Margriet-shopper! Haal hem op bij de shopper-stand aan het Margrietplein (bij het Margriet Huis).

Waar kan ik iets eten en drinken?
Verspreid over de hele Fair zijn diverse cateringpunten aanwezig.

Zijn er glutenvrije producten te koop?
Er zijn bij diverse cateringpunten glutenvrije producten verkrijgbaar. Heb je een ticket bestelt inclusief een luxe lunch dan kan je bij het restaurant een uitgebreide glutenvrije lunch verkrijgen.

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Margriet Winter Fair?
Bij de Informatiebalie staan medewerkers van het Margriet Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier tevens terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De Informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.

Is Margriet Winter Fair toegankelijk voor mindervaliden?
Margriet Winter Fair in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Er is een beperkt aantal invalidenplaatsen aanwezig.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Je moet zelf wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan uitsluitend telefonisch via Eventim (tel. 0900-1353) of bij de kassa. Op Margriet Winter Fair zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Ik ben invalide. Mag er een (blinden)geleidehond mee?
Dit is toegestaan. Hiervoor dient u wel in bezit te zijn van geldige papieren/ pas.

Ik ben invalide, waar kan ik parkeren?
Indien je in het bezit bent van een landelijke invalidenparkeerkaart kun je terecht op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Hier zijn plaatsen gereserveerd voor invaliden. Op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom, maar er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je € 8,95. Zondag 24 november is de toegang voor alle kinderen t/m 11 jaar gratis. Voor kinderen die zondag komen, moet wel een gratis kaart worden aangevraagd. Dit kan telefonisch via Eventim of aan de kassa.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?
Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.

Kan ik me ergens opfrissen?
Er zijn meerdere toiletgelegenheden.

Mag ik roken?
Roken in de Brabanthallen is niet toegestaan.

Hoe weet ik of en wanneer mijn favoriete artiest optreedt?
Het programma staat op onze website onder het kopje ‘Programma’. De optredens zijn overigens altijd onder voorbehoud.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via margrietwinterfair.nl kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouder met wie de koop is gesloten. Margriet is niet verantwoordelijk voor ondeugdelijke aankopen, we verwijzen je hiervoor naar de standhouder.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
Tijdens Margriet Winter Fair kun je terecht bij de Informatiebalie. Na Margriet Winter Fair proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens Margriet Winter Fair je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de Tassenstalling. Margriet is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. Na de Fair kan je contact opnemen met Margriet Informatiecentrum, via tel. 088-550 02 22 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?
Ook dit jaar zijn er weer veel workshops tijdens Margriet Winter Fair. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je je op de dag zelf kunt inschrijven bij de inschrijfbalie. Inschrijfmomenten: vanaf 10.00 uur voor de workshops tussen 10.00 en 14.00 uur en vanaf 13.00 uur voor de workshops tussen 14.00 en 18.00 uur. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven en vol is vol! Helaas is het onmogelijk om iedereen een plaatsje te garanderen, maar er zijn ook workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.

Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post bij de hoofdingang van de Brabanthallen.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar Margriet Winter Fair?
Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolleys zo veel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op Margriet Winter Fair is een tassenstalling waar je voor een gering bedrag (zware) tassen voor € 1,- in bewaring kunt geven.

Staat je vraag er niet tussen?
Mail naar redactie@margriet.nl