Bemachtig je kaarten voor de 20ste editie
Home - tips voor de feestmaand - 5x buitenverlichting tijdens de feestmaand

5x buitenverlichting tijdens de feestmaand

kerstverlichting
Buitenverlichting zorgt voor de ultieme wintersfeer. Niet alleen tijdens de kerstdagen, want juist ook in de periode daar omheen creëer je met verlichting rondom je huis een sprookjesachtig winters gevoel.  Van een subtiel lichtsnoer langs je gevel tot traditionele lichtjes in een dennenboom: er is ontzettend veel keuze in kerstverlichting voor buiten.

Soorten buitenverlichting: van verlichte rendieren tot ijspegels

Er bestaan veel verschillende soorten kerstverlichting voor buiten. Fijn, want daardoor is er voor iedereen en iedere tuin of balkon iets leuks te vinden.

1. Winterwonderland met buitenverlichting in de tuin

Wil je een winterwonderland-sfeer creëren? Kies dan voor een lichtjessnoer in ijspegel-vorm. Deze verlichting hangt meestal aan dakgoten van huizen of schuren. Kerstgevoel gegarandeerd! Ook in dit type verlichting heb je weer veel verschillende vormen. Van lichtjes die echt op ijspegels lijken tot lichtjes die verticaal aan een snoer hangen. Keuze genoeg dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik had verwacht dat ik rond de kerst hele dagen op insta zat, meegenieten van ieders gezelligheid, de mooiste kerstbomen en de sfeervolste tafels of creaties. Maar ik heb geen insta gezien en zelfs mijn eigen gezelligheid of moois niet gedeeld, want ik had het veel te druk. Met van alles en nog wat, maar voornamelijk met genieten😉 . . . #jaren20woning #20erjarenhuis #huismetkarakter #huismetluikjes #monument #wonenaanhetwater #diyhome #klusproject #droomhuis #kersthuis #kerstverlichting #huisentuin #glasinlood #interieurinspiratie #landelijkwonen #123interior #homestyling #bijmijthuis #interiorfeedinspo #myoldhouse #spotlightonmyhome #stopandstaredecor #greathomestaketime #realhomesofinstagram

Een bericht gedeeld door Jaleesa (@t_schoolhuys) op


2. Vlaggenmastverlichting

Wil je een verlichte boom in de tuin maar heb je geen boom om lichtjes in te hangen? Kies dan voor vlaggenmast-verlichting. Deze koop je met of zonder mast en is er in verschillende maten; zelfs tot wel 8 meter hoog!

3. Lichtjes all over the place

Je moet er van houden. En je huisgenoten moeten het ook wel leuk vinden natuurlijk. Maar als je echt wilt uitpakken in de wintermaanden doe je overal een lichtje op, in of aan. Reken maar dat jouw huis veel bekijks krijgt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tover jij het buiten ook altijd om tot iets gezelligs tijdens de feestdagen? 🎀✨ #ActionNederland #kerst #feestdagen #kerstinspiratie #homedeco

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland) op

4. Traditioneel in een dennenboom

Heb jij het geluk dat je een dennenboom (of iets dat er op lijkt!) in de tuin hebt staan. Leuk! Dan kan je voor verlichting in de tuin namelijk kiezen voor een simpel lichtsnoer dat je in je boom hangt. Daarmee tover je jouw tuin eenvoudig en betaalbaar om in een échte kerstsfeer. Nu nog hopen op een laagje sneeuw op de dennentakken…

5. Verlichte krans

Geen tuin of geen geschikte beplanting om lichtjes in te hangen? Kies voor een verlichte krans aan de voordeur of gevel. Kransen koop je kant en klaar of  maak er zelf eentje voor een absoluut uniek exemplaar.

Of je nou kiest voor lichtjes in een boom of een verlichte vlaggenmast, kies altijd voor veilige en energiebesparende kerstverlichting. Lees hier hoe je dat doet!

 

Ook interessant?